Retur

 Handelsbetingelser.

Fotografering i skole/institution.
Institution og skolefotografering foregår ved at jeg bliver inviteret til at komme og fotografere på en hverdag eller en weekenddag. Forældrerepræsentanter eller en medarbejder åbner og jeg stiller op til fotografering. Søskende og familie er selvfølgelig velkommen til også at blive fotograferet på dagen. Der er mulighed for at vælge imellem flere motiver.

Bestilling/betaling.
Bestilling sker ved at man logger ind på sin side hvor billederne er vist i farve. Man klikker på de små billeder og et større kommer frem, Man bestiller ved at sende mig en mail med det modul man gerne vil købe. Modulerne har en bogstav kode A-B-C-D-E-F. Derefter skriver man billedets kode ved bokstavet og sender det til min mail. Husk at noter om det skal være i sort/hvid eller farve.

Straks efter bestillingen sender jeg en mail med samlet beløb samt et Mobilpay nr som kan benyttes ved indbetaling. Jeg kan bedst lide personlig kommunikation derfor foregår det på mail og telefon

Vigtigt!!!!!!
Det skal være det samme motiv der skal være på hvert af billedmodulerne.
Det gælder modulerne B-C-D-E-F.

Gennemsyn.
Motiverne/billederne ligger på serveren i ca. 2 måneder derefter vil de kun være tilgængelige
efter aftale.


Levering.
Billeder bestilt hurtigt efter fotograferingen vil blive leveret med post til institutionen ca. 3-4 uger efter dagen for optagelserne. Anden levering sker ultimo november/primo september. Ved en sen fotografering (tæt på jul) vil  billederne, blive leveret med post til privat adressen.

Fotografering privat.
Fotografering foregår på aftalt sted. Billederne bliver lagt op på min hjemmeside. Ved hjælp af en udleveret kode kan man se billederne. Billederne bestilles ved at man sender en mail til henrikvagner@yahoo.dk

Genbestilling.

Ved genbestilling koster billederne det samme som ved førstegangs bestilling, dog beregnes der en udgift til porto og forsendelse, som tillægges den endelige pris.


Reklamationsret.

Reklamation skal ske inden 14 dage fra leverings dato.
Fortrydelsesretten er begrænset, da det er specielt tilvirkede produkter af egne børns portrætter, der ikke kan sælges til andre. Billeder der er beskadiget i posten samt billeder med fejl skal returneres til ombytning senest 14 dage efter fakturadatoen. Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen. Da der er tale om håndarbejde, vil jeg gøre opmærksom på, at der ikke kan opnås 100% farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen variere. Derimod er der ikke reklamationsret over udtrykket, da billedet er udvalgt af bestilleren.

Priser.
Alle priser er inkl. moms, men er eks. forsendelse. Det er altid priserne på bestillingssiden der gælder. Jeg tager således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer.

Forbehold for ændringer.
Fotografier.dk forbeholder sig ret til at ændre priser og betingelser der gælder for dette website.

Gælder fra.
1. november
 
2019